Λύθηκε η αποχή, ανανέωσε ο Λαμπρόπουλος στον ΟΦΗ

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 16:04
UPD:16:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Οι παίκτες, αφού έλαβαν υπόσχεση ότι την προσεχή Δευτέρα θα καταβληθεί μέρος των χρημάτων που δικαιούνται, «έλυσαν» την αποχή και προπονήθηκαν κανονικά (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Οι διαβεβαιώσεις της διοίκησης έπεισαν τους ποδοσφαιριστές του  ΟΦΗ, που μετά τη χθεσινή αποχή από την προπόνηση σήμερα επανήλθαν στο γήπεδο για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου, που το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τις οφειλές της ΠΑΕ απέναντί τους και την καθυστέρηση στην εξόφλησή τους.

Οι παίκτες, αφού έλαβαν υπόσχεση ότι την προσεχή Δευτέρα θα καταβληθεί μέρος των χρημάτων που δικαιούνται, «έλυσαν» την αποχή και προπονήθηκαν κανονικά, με εξαίρεση τον Μπούρμπο που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανανέωσε τη συνεργασία με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως γνωστοποίησε επίσημα με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Για δύο ακόμα χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιο του ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος. Το συμβόλαιο του Πατρινού μέσου που έληγε το καλοκαίρι ανανεώθηκε ως τον Ιούνιο του 2016». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις