Η ατζέντα της Πέμπτης

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 09:21
UPD:09:21
A- A A+

11:30  Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης και ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ, Μάκης Παπαγεωργίου, θα κάνουν άτυπη ενημέρωση προς τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους του Υπουργείου, αναφορικά με το ενεργειακό κόστος των βιομηχανιών.

13:30 Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη θα έχει στο δημαρχείο της πόλης ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. 
Επίσης, ο κ. Κουβέλης θα συναντηθεί στις 19:00 με φορείς που εκπροσωπούν τις ΜμΕ (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, Επαγγελματικό Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος, Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων, Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης) στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

- Στα Ιωάννινα βρίσκεται σήμερα και αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 101η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

- Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέπτεται σήμερα την ΠΓΔΜ, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στα Δυτικά Βαλκάνια. Στα Σκόπια θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, ενώ θα έχει συναντήσεις μεταξύ άλλων με τον σκοπιανό πρωθυπουργό, Νίκολα Γκρούεφσκι και τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας Νίκολα Ποπόσκι.

- Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει, εκπροσωπώντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, στην έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία συγκαλείται με θέμα την κρίση στην Ουκρανία.

- Διήμερη εκδήλωση με θέμα «Οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις των πολιτικών της Τρόικα, Δικαιώματα και η ελευθερία του Τύπου» θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της ευρωομάδας της Αριστεράς και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή, στο Ελληνικό Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Λεωφόρος Αμαλίας 8), στις 20 και 21 Φεβρουαρίου. Στην έναρξη της εκδήλωσης θα απευθύνει χαιρετισμό η πρόεδρος της ευρωομάδας της Αριστεράς Gabi Zimmer και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή