Μπάσκετ: Στη Βιτόρια ο Όντομ

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 20:00
UPD:20:07
Wikimedia Commons

O Λαμάρ Όντομ (φωτ. αρχείου) είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο με τη Λαμποράλ Κούτσα το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στη Βαγιαδολίδ, στο πλαίσιο της λίγκας ACB.

A- A A+

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι φίλοι της Λαμποράλ Κούτσα και τα ισπανικά ΜΜΕ στον Λαμάρ Όντομ, ο οποίος αφίχθη στη Βιτόρια για να ενισχύσει την ισπανική ομάδα έως το τέλος της σεζόν.

Ο Αμερικανός άσσος, δις πρωταθλητής στο NBA με τους Λος Άντζελες Λέικερς, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μπιλμπάο και μετέβη οδικώς στη Βιτόρια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βιτόρια, πολύ ευτυχισμένος που ανήκω πλέον στην ομάδα της Μπασκόνια. Εύχομαι να κάνουμε μαζί μία μεγάλη σεζόν» ήταν η πρώτη δήλωση του διάσημου Αμερικανού παίκτη.

«Είναι ένας έξυπνος παίκτης, από τους πιο έξυπνους στο ΝΒΑ. Είχα συζητήσει μαζί του και πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει στο γήπεδο. Η προτεραιότητα του είναι να παίξει καλό μπάσκετ και να το απολαύσει», δήλωσε από την πλευρά του ο τεχνικός των Βάσκων, Σέρτζιο Σκαριόλο.

Στην Ευρωλίγκα ο Όντομ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την όγδοη  αγωνιστική της φάσης των «16», είναι δε πιθανό να κάνει ντεμπούτο με τη Λαμποράλ Κούτσα το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στη Βαγιαδολίδ, στο πλαίσιο της λίγκας ACB.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις