Γ. Ιωαννίδης: Προχωράμε ενωμένοι χωρίς αντιπαλότητες

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 16:46
UPD:16:58
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης.

A- A A+

«Θα προχωρήσουμε ενωμένοι χωρίς αντιπαλότητες. Ο δρόμος είναι ευθύς», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης μετά από σύσκεψη που συγκάλεσε στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να δοθεί μήνυμα πανστρατιάς εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Υπενθυμίζεται ότι στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατεβαίνει υποψήφιος, αν και δεν έχει λάβει το χρίσμα της Ν.Δ., και ο νυν περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Στόχος του Πρωθυπουργού είναι να στηριχθεί από όλους και χωρίς επιφυλάξεις ο επίσημος υποψήφιος του κόμματος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τον κ. Ιωαννίδη, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται στην Κεντρική Μακεδονία και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος. 

Ερωτηθείς αν έλαβε τη στήριξη από τους βουλευτές, ο υποψήφιος περιφερειάρχης απάντησε: «Η στήριξη είναι σίγουρη, γιατί ο καθένας στηρίζει κάτι το οποίο έχει και επίπτωση επάνω του. Γι’ αυτό το λόγο θα προχωρήσουμε ενωμένοι, χωρίς αντιπαλότητες και ο δρόμος είναι ευθύς. Και το αποτέλεσμα θα είναι ένα: θα κερδίσει η πατρίδα».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή