Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2004 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετερωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Πιθανές καταιγίδες θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά και τοπικές ομίχλες το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια, ενώ σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα κυμανθεί στις υπόλοιπες περιοχές.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές, που τη νύχτα στα βορειοανατολικά θα ενταθούν. Τοπιές ομίχλες θα σημειωθούν το πρωΐ. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά νότιοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και στις βορειότερες περιοχές θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σπραδικές καταιγίδες. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν το πρωΐ. Ανεμοι: Ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν το πρωΐ. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά νότιοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. Περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές. Περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, ενώ περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Για αύριο Τρίτη, στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στη Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και αργότερα στο Βόρειο Αιγαίο πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, που από το βράδυ θα γίνουν βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση, από Βορρά προς Νότο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή