Κωνσταντινούπολη: Έκρηξη σε κτήριο κοντά στην Ταξίμ

Υπάρχουν τραυματίες
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 16:51
UPD:18:44
EPA/SEDAT SUNA
A- A A+

Έκρηξη σε κτήριο στην κεντρική Κωνσταντινούπολη, κοντά στην πλατεία Ταξίμ, έγινε αιτία για τον τραυματισμό πολλών ανθρώπων, μετέδωσε το δίκτυο CNN Turk.

Τηλεοπτικό υλικό από το σημείο δείχνει κατεστραμμένα παράθυρα σε πολλά πολυώροφα κτήρια.

EPA/SEDAT SUNA

Η αιτία της έκρηξης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο σύμφωνα με το τοπικά μέσα ενημέρωσης πιθανολογείται ότι πρόκειται για διαρροή φυσικού αερίου.

«Ακούσαμε μια ισχυρή έκρηξη και βγήκαμε στο δρόμο, όπου είδαμε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Ένας τραυματισμένος άνδρας και μία γυναίκα απομακρύνονταν με φορείο», ανέφερε ο 50χρονος διαχειριστής συνοικιακού χώρου στάθμευσης.

EURONEWS

«Η αστυνομία ενημέρωσε τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες ότι επρόκειτο για έκρηξη λόγω διαρροής φυσικού αερίου», συνέχισε, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Οι περισσότερες πολυκατοικίες στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης χρησιμοποιούν φυσικό αέριο για τη θέρμανση και το μαγείρεμα, με τις εκρήξεις λόγω διαρροής να μην είναι σπάνιες, αν και συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα καταστροφικές.

Ο δήμαρχος της συνοικίας Μπέγιογλου, Αχμέτ Μισμπάχ Ντεμιρκάν, σημείωσε ότι η έκρηξη συνέβη σε μια μικρή γκαλερί, σε ισόγειο, και ότι οι τέσσερις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή