Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο των αγροτών στον κόμβο Νίκαιας

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 15:05
UPD:15:10
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ
A- A A+

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν αγρότες και πολίτες στον κόμβο της Νίκαιας.

Οι συγκεντρωμένοι, που παρέμειναν στο οδόστρωμα της ΠΑΘΕ επί μια και πλέον ώρα, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και υπέρ των εργαζομένων και των αγροτών.

Τώρα ο ενδιαφέρον των αγροτών στρέφεται στην κινητοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων «δυνάμεων» προκειμένου οι αγρότες να δώσουν «παρών» στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι σερραίοι αγρότες έκλεισαν για περί που μισή ώρα την Εγνατία Οδό Σερρών – Καβάλας, στο κόμβο των Κερδυλλίων.

Οι αγρότες έκλεισαν την Εγνατία Οδό στις 1.10 το μεσημέρι, πεζοί, εμποδίζοντας τη διέλευση των οχημάτων.

Στην περιοχή βρίσκεται μεγάλη αστυνομική δύναμη, ενώ η κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων διεξαγόταν, για τα είκοσι λεπτά της αγροτικής διαμαρτυρίας, από παρακείμενους δρόμους.

Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκαν δήμαρχοι του νομού Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας.

Επίσης, το παρών έδωσαν οι κυβερνητικοί Σερραίοι βουλευτές, Φωτεινή Αραμπατζή, Μενέλαος Βλάχβεης και ο Θεόφιλος Λεονταρίδης , καθώς και η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ στις Σέρρες, Αφροδίτη Σταμπουλή. Οι βουλευτές ενημερώθηκαν για τις προθέσεις των αγροτών, όσον αφορά τις κινητοποιήσεις τους, καθώς και τα αιτήματα που ζητούν να επιλυθούν, μεταξύ των οποίων είναι, το αγροτικό πετρέλαιο και το φθηνό ρεύμα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή