NBA: Νικητές Γουόλ και Μπελινέλι σε καρφώματα και τρίποντα

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 10:04
UPD:16:00
USA Today Sports

Ο Τζον Γουόλ.

A- A A+

Ο πόιντ-γκαρντ της Ουάσιγκτον, Τζον Γουόλ, ήταν ο νικητής στο διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game της Νέας Ορλεάνης, καθώς με τις προσπάθειές του κέρδισε την προτίμηση της επιτροπής που αποτελούσαν οι Μάτζικ Τζόνσον, Τζούλιους Έρβινγκ και Ντόμινικ Γουίλκινς.

Ο Γουόλ ενθουσίασε κοινό και κριτές με την προσπάθεια κατά την οποία πήδησε πάνω από τη μασκότ της ομάδας του και κάρφωσε ανάποδα. Στον τελικό ο άσσος των Ουΐζαρντς είχε αντίπαλους τον Πολ Τζορτζ των Ιντιάνα Πέισερς και τον Τέρενς Ρος των Τορόντο Ράπτορς.

Στο διαγωνισμό τριπόντων πρώτευσε  ο Μάρκο Μπελινέλι, που επικράτησε του Μπράντλεϊ Μπιλ (επίσης της Ουάσιγκτον) σε έξτρα γύρο. Ο Ιταλός γκαρντ του Σαν Αντόνιο συγκέντρωσε 19 πόντους στον πρώτο και στον τελικό γύρο και 24 στον έξτρα, ενώ ο Μπιλ μέτρησε 21 στον πρώτο γύρο, 19 στον δεύτερο και 18 στον τελευταίο.

Στο διαγωνισμό δεξιοτήτων πρώτευσαν οι Ντέμιαν Λίλαρντ του Πόρτλαντ (δεύτερος κατά σειρά χρόνος) και Τρέι Μπερκ της Γιούτα, που χρειάστηκαν για την προσπάθειά τους 40.6΄΄ στον πρώτο γύρο και 45.2΄΄ στον τελικό.

Από την πλευρά τους, οι Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς της Φιλαδέλφεια και Βίκτορ Ολαντίπο του Ορλάντο έκαναν 43.3΄΄ στον πρώτο γύρο κι έχασαν για ένα δέκατο στον τελικό (45.3΄΄).

Στο διαγωνισμό Shooting Stars (σουτ από διάφορες θέσεις του γηπέδου), που συμμετέχουν τριάδες με έναν εν ενεργεία αθλητή, έναν παλαίμαχο του ΝΒΑ και μία αθλήτρια του WNBA, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Κρις Μπος, Ντόμινικ Γουίλκινς και Σουίν Κας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις