Ο Στ. Καλαφάτης η επιλογή της Ν.Δ. για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 14:07
UPD:16:54
FOSPHOTOS/Menelaos Myrillas

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Την υποψηφιότητά του στον δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Σταύρος Καλαφάτης, έχοντας τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. 

Προηγήθηκε η παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. 

«Η Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας, αξίζει πολλά περισσότερα απ' αυτά που έχει σήμερα. Για να τα αποκτήσει χρειάζονται αγώνες και σκληρή δουλειά. Είμαι αποφασισμένος να το κάνω», ανέφερε στη σύντομη δήλωσή του με την οποία γνωστοποίησε την υποψηφιότητα.

«Καλώ όλους τους Θεσσαλονικείς να γυρίσουμε μαζί τη σελίδα της πόλης. Ν' απαλλαγούμε από αυτά που μας πληγώνουν και μας ταλαιπωρούν και να βελτιώσουμε εκείνα που ομορφαίνουν τη ζωή μας», πρόσθεσε. 

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε σήμερα με τον κ. Καλαφάτη, τον συνεχάρη για την απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Παράλληλα,  έκανε δεκτή την παραίτηση του από τη θέση του υπουργού Αναπληρωτή ΠΕΚΑ, ευχαριστώντας τον για το εξαιρετικό και παραγωγικό του έργο. Ταυτόχρονα του ζήτησε να παραμείνει στη θέση του, για σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική διαδικασία με την ψήφιση των σημαντικών Νομοσχεδίων που έχει ο ίδιος επεξεργαστεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή