Η Καϊζερσλάουτερν απέκλεισε τη Λεβερκούζεν

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 00:42
UPD:10:02
REUTERS/INA FASSBENDER

Tο μοιραίο γκολ στο 114΄ από τον Γένσεν.

A- A A+

Η Καϊζερσλάουτερν έκανε τη σούπερ έκπληξη στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας αφήνοντας εκτός συνέχειας τη δεύτερη καλύτερη ομάδα στη φετινή Μπουντεσλίγκα, την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Αν και γηπεδούχος, η Λεβερκούζεν όχι μόνο δεν κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση της «Λάουετερν» (Β΄ Εθνική) στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης αλλά δέχθηκε το μοιραίο γκολ στο 114΄ από τον Γένσεν και η διοργάνωση τελείωσε πρόωρα γι΄ αυτή. 

Με δύο πέναλτι του Ρικάρντο Ροντρίγκες (26΄, 44΄) η Βόλφσμπουργκ νίκησε 3-2 και απέκλεισε τη Χοφενχάιμ μέσα στο «σπίτι» της. Ο Ντοστ στο 64΄ πέτυχε το τρίτο γκολ των «λύκων», ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε δις ο Φιρμίνο (39΄,90΄). 

Η Μπάγερν, τέλος, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στο ευρισκόμενο στα πρόθυρα κατάρρευσης Αμβούργο, το οποίο διέλυσε με 5-0 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε στο 0-2 με Μάντζουκιτς και Ντάντε στο πεντάλεπτο 22΄-26΄, ο Ρόμπεν έκανε το 0-3 στο 54΄ και το σκορ διαμόρφωσε ο Κροάτης επιθετικός, με τον Μάντζουκιτς να φτάνει στο χατ-τρικ στο 74΄ και στο 76΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις