Αλληλεγγύη ευρωπαϊκών οργανώσεων εκπαιδευτικών προς την ΟΛΜΕ

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 11:14
UPD:11:17
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Οι ευρωπαϊκές οργανώσεις εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην ΟΛΜΕ για τη συνεχή διαμαρτυρία της «ενάντια στις καταστρεπτικές περικοπές στη χρηματοδότηση στο πλαίσιο του μνημονίου μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικα».

A- A A+

Τη διαμαρτυρία τους για τις περικοπές στην παιδεία στην Ελλάδα εκφράζουν με επιστολές τους που κοινοποιούνται τόσο προς τον Πρωθυπουργό, όσο και προς τους υπουργούς Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης τρεις ευρωπαϊκές οργανώσεις εκπαιδευτικών, ζητώντας να μη γίνουν απολύσεις εκπαιδευτικών.

Με τις επιστολές τους η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εκπαίδευσης (ETUCE), η Γερμανική Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών (GEW) και η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών στη Γαλλία (FNEC – FT/FO) εκφράζουν επίσης τη συμπαράστασή τους στην ΟΛΜΕ για τη συνεχή διαμαρτυρία της «ενάντια στις καταστρεπτικές περικοπές στη χρηματοδότηση στο πλαίσιο του μνημονίου μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικα».

Η ETUCE καλεί μάλιστα την ελληνική κυβέρνηση να επανεξετάσει την τρέχοντα σχέδια μεταρρύθμισης και αντί αυτών «να διεξάγει έναν ανοικτό και εποικοδομητικό διάλογο σε εκείνα τα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος με τις εκπαιδευτικές ενώσεις».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή