Πάγωσε στο «Χόθορνς» η Τσέλσι

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 00:14
UPD:10:06
REUTERS/DARREN STAPLES
A- A A+

«Αυτοκτόνησε» η Τσέλσι απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, στο «Χόθορνς», χάνοντας τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 26ης ημέρας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Οι «μπλε», που μάχονται για τον τίτλο στην πρέμιερ λιγκ, προηγήθηκαν με γκολ του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο 87΄ και στη σέντρα που έγινε από αριστερά ο Βίκτορ Ανιτσέμπε πρόλαβε Τσεχ, Κέιχιλ και Νταβίντ Λουίς για να σκοράρει με κεφαλιά.

Η βαθμολογική απώλεια σημαίνει ότι η Τσέλσι θα ξαναχάσει τα πρωτεία αν η Άρσεναλ νικήσει το βράδυ της Τετάρτης τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ θα ισοβαθμήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι εφόσον οι «Πολίτες» επικρατήσουν στο «Έτιχαντ» της Σάντερλαντ.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, Κάρντιφ και Άστον Βίλα έμειναν στο 0-0 στην Ουαλία, η Σαουθάμπτον νίκησε στην έδρα της Χαλ την ομώνυμη ομάδα με γκολ του Χεσούς Φόντε στο 69΄, ενώ η Γουέστ Χαμ επιβλήθηκε της Νόριτς 2-0 με τέρματα των Τζέιμς Κόλινς στο 84ο λεπτό και Μοχάμεντ Ντιαμέ στις καθυστερήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις