Γ. Σπανός: «Δεν είμαστε σε άρματα και συμμαχίες»

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 17:46
ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο κ. Σπανός (φωτ. αρχείου) προέβη στη συγκεκριμένη δήλωση μετά τις σχετικές χθεσινές αναφορές του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου.

A- A A+

Ο Ατρόμητος έχει χαράξει τη δική του αυτόνομη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μακριά από άρματα και συμμαχίες όπως υπογραμμίζει σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός.

Ο κ. Σπανός προέβη στη συγκεκριμένη δήλωση μετά τις σχετικές χθεσινές αναφορές του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου. Όπως επισημαίνει, απαιτείται η συνεργασία όλων των παραγόντων για τη βελτίωση του ποδοσφαιρικού προϊόντος και θα πρέπει να αποφεύγονται «ακραίες δηλώσεις», οι οποίες ανάβουν το φυτίλι του οπαδισμού.

«Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ότι έχουμε χαράξει τη δική μας αυτόνομη πορεία μακριά από άρματα και συμμαχίες. Έχουμε την άποψη ότι τα θέματα που άπτονται της βελτίωσης των δομών του ποδοσφαίρου θα πρέπει να συζητιούνται στα θεσμικά όργανα», αναφέρεται στη δήλωση του Γιώργου Σπανού.

«Σε μια κοινωνία που μαστίζεται από τεράστια προβλήματα, δεν μπορούμε να μιλάμε για το ιδανικό ποδόσφαιρο. Όλοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε, να αποφεύγουμε τις ακραίες δηλώσεις που ανάβουν το φυτίλι του οπαδισμού, να επεξεργαστούμε καινούργιες προτάσεις ώστε να βελτιώσουμε το προϊόν, να συζητήσουμε με ειλικρίνεια για να αντιστρέψουμε το κλίμα καχυποψίας που διακατέχει τη φίλαθλη κοινή γνώμη και όλους μας», καταλήγει η δήλωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις