Βαρύς οπλισμός βρέθηκε από την Αντιτρομοκρατική σε σπίτι στου Γκύζη

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 19:04
UPD:20:18
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Στιγμιότυπο από τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής.

A- A A+

Βαρύς οπλισμός βρέθηκε από την Αντιτρομοκρατική, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη μετά την προσαγωγή των τεσσάρων αλλοδαπών στην Αττική, οι οποίοι φέρονται να συνδέονται με ένοπλη οργάνωση που δραστηριοποιείται στην Τουρκία.

Στο πλαίσιο ερευνών που έγιναν σε σπίτια, βρέθηκαν σε διαμέρισμα στην οδό Γεναδίου στην περιοχή του Γκύζη ένα Καλάσνικοφ, τρεις γεμιστήρες, ένα πιστόλι των 7,65 χιλιοστών, ένα πιστόλι Browning 7,65, ένα πιστόλι CZ, ένας σιγαστήρας, δύο υποπολυβόλα (Scorpion και Mini Uzi 9mm Para) πλήθος σφαιρών διαφόρων διαμετρημάτων, ζελατινοδυναμίτιδα έξι κιλών και 350 γραμμαρίων σε μασούρια και συσκευασίες, δύο χειροβομβίδες F1 πλήρεις, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χάρτες της Αθήνας, της Αλεξανδρούπολης και της Τουρκίας, μπερέδες με το έμβλημα της οργάνωσης DHKP-C και φωτογραφικό υλικό της οργάνωσης.

G4PHOTOS/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΑΣ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Δ

Ο οπλισμός που βρέθηκε από τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, πρόκειται για τούρκους υπηκόους, κουρδικής καταγωγής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η υπόθεση πιθανότατα σχετίζεται με την ανεύρεση των όπλων σε φουσκωτό σκάφος, πριν από λίγο καιρό στην Χίο, όπου συνελήφθησαν εκτός των άλλων άλλα δύο μέλη της τουρκικής οργάνωσης, καθώς και με την σύλληψη 44χρονης τουρκικής υπηκοότητας, η οποία καταζητείτο από τις τουρκικές αρχές, χθες στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ένας από τέσσερις συλληφθέντες καταζητείται με Ερυθρά Αγγελία από τις τουρκικές αρχές.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή