Πόλο: Στην τρίτη θέση ο ΠΑΟΚ

Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 20:08
UPD:22:08
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Με νίκη συνέχισε και ο ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος» επιβλήθηκε 15-12 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο της Καβάλας και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, εκμεταλλευόμενος την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χίο.

A- A A+

Ύστερα από συναρπαστικό παιχνίδι στη Λαμία, ο τοπικός Νηρέας επικράτησε 8-7 του Εθνικού και εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης μετά τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο φινάλε, με τον Ζάχο Αναστασιάδη να σημειώνει το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους, ενώ στην εκπνοή ο Βουλγαράκης δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι από τον Φλώρο και να χαρίσει το βαθμό της ισοπαλίας στον «αυτοκράτορα», που είδε να διακόπτεται το σερί των πέντε νικών που μετρούσε.

Με νίκη συνέχισε και ο ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος» επιβλήθηκε 15-12 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο της Καβάλας και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, εκμεταλλευόμενος την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χίο. Ηγέτης και πρώτος σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Μίμης Αληχανίδης, ο οποίος πέτυχε οκτώ γκολ, ενώ από πλευράς ΑΝΟΓ κορυφαίος ήταν ο Πέτρε Σάντα με 7 τέρματα.

Η Χίος έκανε την έκπληξη και νίκησε 9-8 τους «πράσινους» στο Ιλίσιο κολυμβητήριο. Οι νησιώτες συνέχισαν την ανοδική πορεία τους την ώρα που το «τριφύλλι» έχασε μία θέση στη βαθμολογία. Η Χίος πήρε από την αρχή το προβάδισμα, προηγήθηκε 9-5 στις αρχές του τετάρτου οκταλέπτου και έφτασε χωρίς πρόβλημα στην τελική επικράτηση.

Το Παλαιό Φάληρο, τέλος, επικράτησε εντός έδρας 9-8 της Κέρκυρας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι είχαν από το ξεκίνημα το προβάδισμα στο σκορ και ο ΝΑΟΚ μείωσε σε 9-8 λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Στο πλαίσιο της Α1 Γυναικών, για την 7η αγωνιστική, η Βουλιαγμένη νίκησε στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή 13-3, ο Τρίτωνας Αμαρουσίου επικράτησε στο Χαλάνδρι του Νηρέα με 7-6, η Γλυφάδα επιβλήθηκε του Ρεθύμνου με 11-8 και ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Εθνικό 12-3.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις