Ο Μπλάτερ σκέφτεται να είναι υποψήφιος για το «θώκο» στη FIFA

Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 17:56
REUTERS/ARND WIEGMANN

«Είμαι σε καλή υγεία και δεν βλέπω γιατί θα πρέπει τώρα να σκεφτώ να σταματήσω τη δουλειά» είπε ο 77χρονος παράγοντας, ο οποίος είναι πρόεδρος της FIFA από το 1998 (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Σεπ Μπλάτερ άφησε να εννοηθεί ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει μία πέμπτη θητεία στην προεδρία της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, καθώς δήλωσε στον δημόσιο ελβετικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι δεν θα έλεγε όχι, εάν οι ομοσπονδίες-μέλη της FIFA του ζητήσουν να θέσει υποψηφιότητα.

«Είμαι σε καλή υγεία και δεν βλέπω γιατί θα πρέπει τώρα να σκεφτώ να σταματήσω τη δουλειά» είπε σε σημερινή συνέντευξή του στο γαλλόφωνο RTS ο 77χρονος παράγοντας, ο οποίος είναι πρόεδρος της FIFA από το 1998.

«Αν οι ομοσπονδίες-μέλη μου ζητήσουν να είμαι υποψήφιος, δεν θα έλεγα όχι. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε ότι είναι αναγκαίο να συνεχίσω, η συνέχεια είναι απαραίτητη, δεν είναι απαραίτητο να σταματήσω», πρόσθεσε.

Ο Μπλάτερ, ο οποίος τον Μάρτιο θα εορτάσει τα 78α γενέθλιά του, εξελέγη χωρίς αντίπαλο για μία τέταρτη θητεία το 2011, όταν ο Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ απέσυρε την υποψηφιότητά του, αφού κατηγορήθηκε ότι πρόσφερε χρήματα με αντάλλαγμα ψήφους, ενώ αργότερα του επιβλήθηκε δια βίου αποκλεισμός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις