Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2004 11:55
A- A A+

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι και στα δυτικά ισχυροί και στο Ιόνιο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση από το βράδυ. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ, τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο τοπικά πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο και σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στις Κυκλάδες. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη Νότια Κρήτη, η μεγίστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίουο. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν καταιγίδες το απόγευμα. Σταδιακή βελτίωση θα σημειωθεί κατά την πάροδο της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Για αύριο Σάββατο, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, προβλέπονται νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με παροδικές βροχές. Τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, τοπικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Ιόνιο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή