ΠΑΣΟΚ: Νέες βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα Καρυπίδη

Νέα ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ γύρω από το θέμα Καρυπίδη
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 20:51
UPD:20:52
FOSPHOTOS/ALEXANDROS KATSIS

Η απρέπεια και το θράσος δεν συνιστούν πρόταση πολιτικής, καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

A- A A+

«Απολύτως εκτεθειμένος με τις επιλογές του» είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει γύρω από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη.

Παράλληλα, γίνεται λόγος για υποστήριξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, προς τον κ. Καρυπίδη.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κασιδιάρης, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που υπενθύμιζαν ότι ο κ. Καρυπίδης του είχε πάρει τηλεφωνική συνέντευξη στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής του στο παρελθόν, έγραψε χθες ειρωνικά στο Twitter τα εξής: «Ο κος. Καρυπίδης, που τόλμησε να μου δώσει βήμα, πρέπει άμεσα να τουφεκιστεί, να ανασκολοπιστεί και στο τέλος να καεί προς παραδειγματισμό».

Η απρέπεια και το θράσος δεν συνιστούν πρόταση πολιτικής, καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Το θέμα της υποψηφιότητας του κ. Καρυπίδη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, λόγω αναρτήσεών του για τις συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής και τη ΝΕΡΙΤ. Σημειώνεται ότι γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Βίτσας, και ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης, Κ. Πουλάκης, μεταβαίνουν αύριο Πέμπτη στην Κοζάνη. Παράλληλα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι στηρίζει τον Θ. Καρυπίδη και ξεκαθαρίζει ότι τον πρότεινε στην Κεντρική Επιτροπή η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή