Νέα ήττα με κακή εμφάνιση για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 19:13
UPD:20:08
REUTERS/DARREN STAPLES
A- A A+

Αυτή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει τον Ολυμπιακό να ονειρεύεται... Κάκιστη για άλλη μία φορά φέτος η ομάδα του Ντέιβιντ Μόιες, ηττήθηκε (1-2) για πρώτη φορά στην ιστορία της πρέμιερ λιγκ από τη Στόουκ και ο στόχος της τετράδας απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε λόγω τραυματισμού στο πρώτο ημίχρονο τους Φιλ Τζόουνς και Τζόνι Έβανς, η κατάσταση των οποίων θα εκτιμηθεί αύριο. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Άνταμ στο 38΄, ο Φαν Πέρσι ισοφάρισε στο 47΄ και έδωσε ελπίδες στους «κόκκινους διαβόλους», αλλά στο 52΄ ήταν ο Άνταμ και πάλι που σκόραρε και χάρισε τη μεγάλη νίκη στη Στόουκ.

Στο «Κρέιβεντ Κότατζ» η Φούλαμ γνώρισε ακόμα μία εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Σαουθάμπτον με 0-3 (64΄ Λαλιάνα, 70΄ Λάμπερτ, 76΄ Ροντρίγκεζ), με τους Καραγκούνη και Μήτρογλου εκτός αποστολής.

Με σπουδαία ανατροπή η Έβερτον νίκησε 2-1 την Άστον Βίλα (74΄ Νέισμιθ, 85΄ Μιραλάς - 35΄ Μπακούνα) και πλησίασε στον πόντο τη Λίβερπουλ, η οποία αγωνίζεται αύριο, ενώ Χαλ και Τότεναμ έμειναν στο 1-1 (12΄ Λονγκ - 61΄ Παουλίνιο) και η Κάρντιφ νίκησε τη Νόριτς με 2-1 (49΄ Μπέλαμι, 51΄ Τζόουνς - 5΄ Σνόντγκρας).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις