Κτηνοτρόφοι μοίρασαν πάνω από έναν τόνο γάλα

Διαμαρτυρία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 14:26
UPD:15:10
ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ

Οι κτηνοτρόφοι, αντί να χύσουν το γάλα όπως συνήθιζαν κατά το παρελθόν, επέλεξαν να το μοιράσουν σε πολίτες, οι οποίοι είχαν εκ των προτέρων ενημερωθεί για την πρόθεσή τους και συνέρρευσαν στο σημείο κατά δεκάδες (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Πάνω από έναν τόνο γάλα μοίρασαν θεσσαλοί κτηνοτρόφοι, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν για ζητήματα του κλάδου τους έξω από το κτήριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Οι κτηνοτρόφοι, αντί να χύσουν το γάλα όπως συνήθιζαν κατά το παρελθόν, επέλεξαν να το μοιράσουν σε πολίτες, οι οποίοι είχαν εκ των προτέρων ενημερωθεί για την πρόθεσή τους και συνέρρευσαν στο σημείο κατά δεκάδες.

Τη διαμαρτυρία διοργάνωσε η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, εκπρόσωποι των οποίων παρέδωσαν προς τη γενική γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Καλλιόπη Γερακούδη, ψήφισμα με τα αιτήματά τους, που αφορούν το θέμα της αναγνώρισης της ελληνικής ΦΕΤΑΣ ως ΠΟΠ, τη φορολογία («άνοιγμα» βιβλίων), τα βοσκοτόπια και την αναθεώρηση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή