ΥΠΑ: Ξεκινούν οι επιθεωρήσεις στα περιφερειακά αεροδρόμια

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 16:26
UPD:16:32
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η διοίκηση της ΥΠΑ έλαβε συγχαρητήρια επιστολή από το Eurocontol, μέσω της οποίας ευχαριστεί τους εργαζόμενους στην Πολιτική Αεροπορία και ιδιαίτερα τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας για τις επιδόσεις τους.

A- A A+

Επιθεωρήσεις στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας ξεκινά η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) σε μία προσπάθεια να επιβεβαιωθεί το επίπεδο υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό και όπου είναι δυνατόν να βελτιωθεί.

Ο διοικητής της ΥΠΑ Δ. Κούκης θα επισκεφθεί αρχικά, το Σάββατο, το αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Έως τις 15 Φεβρουαρίου θα επιθεωρηθούν και τα τρία αεροδρόμια της Κρήτης. Ανάλογες επιθεωρήσεις θα γίνουν στα αεροδρόμια της Βόρειας Ελλάδος (Θεσσαλονίκη - Καβάλα) το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για δεύτερη συνεχόμενη φορά (καλοκαίρι 2012, καλοκαίρι 2013) η διοίκηση της ΥΠΑ έλαβε συγχαρητήρια επιστολή από το Eurocontol, μέσω της οποίας ευχαριστεί τους εργαζόμενους στην Πολιτική Αεροπορία και ιδιαίτερα τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας για τις επιδόσεις τους, «οι οποίες ήταν αξιοσημείωτες καθώς ελαχιστοποίησαν τις καθυστερήσεις στις διελεύσεις και στις από-προσγειώσεις αεροσκαφών».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή