Αντιδράσεις εντός του ΠΑΣΟΚ για την ονοματολογία στο θέμα της προεδρικής εκλογής

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2004 12:09
A- A A+

Αντιδράσεις εντός του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η πρόταση του Νίκου Κωνσταντόπουλου από τον Ακη Τσοχατζόπουλο ως υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δυσκολία να προτείνει ονόματα και εκτός του χώρου του και πιστεύω ότι -πέραν του Κώστα Σημίτη και του Απόστολου Κακλαμάνη-ονόματα όπως του κ. Κωνσταντόπουλου, μπορούν να συζητηθούν», δήλωσε χθες ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση στελεχών του ΠΑΣΟΚ. «Πριν ο καθένας κάνει προτάσεις θα πρέπει να έχει αναφορά στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, διότι πολλές από αυτές συναντούν την έντονη αντίρρησή του και δίνουν την εντύπωση ότι θα έχουμε μια ηθική ήττα», επισήμανε ο Χρίστος Βερελής, ενώ άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισαν την ονοματολογία αποπροσανατολιστική. «Όσοι ασχολούνται με την ονοματολογία βάζουν βούτυρο στο ψωμί της ΝΔ» σημείωσε ο Χρήστος Παπουτσής.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό Flash ο εκπρόσωπος Τυπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης, είπε ότι η ονοματολογία είναι ανώφελη και σημείωσε ότι τις πρωτοβουλίες για το θέμα της προεδρικής εκλογής πρέπει να τις λάβει η κυβέρνηση. Ασκοπη και πρόωρη χαρακτήρισε την ονοματολογία και ο Χάρης Καστανίδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή