Συνάντηση Σιούφα με εκπροσώπους του Π.Α.ΜΕ - Απάντηση σε Παπουτσή

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2004 16:11
A- A A+

Με εκπροσώπους του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.) συναντήθηκε σήμερα ο υπουργος Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την αγορά, τους καταναλωτές, τις διεθνείς τιμές του πετρελαίου, το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ παραδόθηκε στον κ. Σιούφα υπόμνημα με επισημάνσεις και προτάσεις για την ενίσχυση των ανέργων, των συνταξιούχων και των εργαζομένων.

Ο κ. Σιούφας απάντησε και στο συντονιστή του Τομέα Παραγωγής και Εμπορίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Παπουτσή, αναφορικά με τη δέσμη μέτρων που ανακοίνωσε για την αγορά υγρών καυσίμων.

«Ο κ. Παπουτσής παραβίασε “ανοικτές πόρτες” και μάλιστα κατόπιν εορτής. Πόρτες που κρατούσαν κλειστές οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ επί 20 χρόνια και που άνοιξε η Νέα Διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή σε μόλις έξι μήνες, για να λειτουργήσει ομαλά η αγορά και μάλιστα σε μια περίοδο πρωτοφανούς διεθνώς ενεργειακής κρίσης, επισήμανε ο κ. Σιούφας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης παρατήρησε ότι ολα σχεδόν τα μέτρα (πλην εκείνου που αφορά το πλαφόν και που δεν ωφέλησε, το οποίο, όπως είπε ο κ. υπουργός, όταν εφαρμόστηκε, ούτε τους καταναλωτές, ούτε την αγορά, ούτε την οικονομία) που πρότεινε ο κ. Παπουτσής και που δεν μπόρεσαν να εφαρμόσουν επί χρόνια οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, τα προώθησε η σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης σε μόλις έξι μήνες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή