Βόλεϊ: Γιάτσης ο πέμπτος τεχνικός στο φετινό ΠΑΟΚ

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 15:07
UPD:15:12
ICON/ΜΙΝΕΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Γιώργος Γιάτσης (δεξιά, αρχείου) αντικατέστησε τον Θανάση Στράντζαλη.

A- A A+

Το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ σπάει φέτος όλα τα ρεκόρ, καθώς με την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος να έχει μόλις ξεπεράσει το μισό της, στον πάγκο του «Δικέφαλου» έχουν καθίσει έως τώρα πέντε προπονητές!

Τελευταίος εξ αυτών ο Γιώργος Γιάτσης, ο οποίος αντικατέστησε τον Θανάση Στράντζαλη και θα οδηγήσει τη μακεδονική ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, τουλάχιστον σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Γιάτσης, ο οποίος είχε ξεκινήσει τη σεζόν στον πάγκο της Λαμίας και θα πάρει τη θέση του Στράντζαλη, το απόγευμα θα γνωρίσει τους παίκτες της ομάδας, ενώ ντεμπούτο θα κάνει την προσεχή Τετάρτη στον αγώνα Κυπέλλου με την Ορεστιάδα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε φέτος με τον Στέλιο Καζάζη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του στις 11 Νοεμβρίου. Στη θέση του ήρθε ο Αλέκος Λεώνης, αλλά ο πρώην ομοσπονδιακός εκλέκτορας παραιτήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου, για να αναλάβει τότε υπηρεσιακός ο Άρης Γιαμμακίδης, ως το τέλος του 2013.

Στις 2 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε ο Θανάσης Στράντζαλης, ο οποίος δεν πρόλαβε να μείνει παρά μόνο 24 ημέρες, αφού η χθεσινή εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο. Κηφισιάς σήμανε την αποπομπή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις