ΣΥΡΙΖΑ: Θρασύτατη έφοδος της Χ.Α. στον τόπο δολοφονίας του Π. Φύσσα

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 13:42
UPD:13:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
A- A A+

Για βεβήλωση του σημείου δολοφονίας του Παύλου Φύσσα κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου – Δραπετσώνας καταγγέλλοντας την «επανεμφάνιση των φασιστοειδών» της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές της περιοχής το Σάββατο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των εκλογικών τους συνδυασμών για την Περιφέρεια Αττικής, με την υποψηφιότητα του υπόδικου Η. Παναγιώταρου και του Δημοτικού σχήματος για τον Δήμο του Πειραιά, τα τάγματα εφόδου της Νίκαιας, “παρέλασαν” στην Π. Τσαλδάρη, βεβήλωσαν το σημείο δολοφονίας του Π. Φύσσα και επιτέθηκαν στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΡΕΣΑΛΤΟ». Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια ανακοίνωση, «από την επίθεσή τους κινδύνευσαν ακόμη και μικρά παιδιά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου – Δραπετσώνας καταγγέλλει το γεγονός ότι «οι αστυνομικές δυνάμεις, για μία ακόμη φορά, όπως και το βράδυ της δολοφονίας του Π. Φύσσα, δεν επενέβησαν», ενώ όπως σημειώνει, «ακόμα και σήμερα, 48 ώρες μετά, δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία κατά των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α., παρά το γεγονός ότι έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο βίντεο που φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα και οι πράξεις τους».

«Φαίνεται ότι και αυτή τη φορά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μαζεύει στοιχεία για να μας τα παρουσιάσει “όλα μαζί” σε χρόνο βολικό για τις κυβερνητικές στοχεύσεις. Είναι συνυπεύθυνοι», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί στην αντιναζιστική συγκέντρωση και διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ. στην Π. Τσαλδάρη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή