Ανανέωση της σειράς HP 810 EliteBook Revolve

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 11:26
HP.COM

Η σειρά HP 810 EliteBook Revolve, η οποία είχε παρουσιαστεί αρχικά τον περασμένο Μάρτιο, διατηρεί όλα τα αρχικά της εξωτερικά χαρακτηριστικά.

A- A A+

Η Hewlett Packard ανακοίνωσε την αναβάθμιση της σειράς φορητών υπολογιστών HP 810 EliteBook Revolve με νέους επεξεργαστές Haswell της Intel, λεπτότερο σχεδιασμό και ελαφρύτερη κατασκευή.

Η σειρά HP 810 EliteBook Revolve, η οποία είχε παρουσιαστεί αρχικά τον περασμένο Μάρτιο, διατηρεί όλα τα αρχικά της εξωτερικά χαρακτηριστικά. Το περίβλημα από μαγνήσιο παραμένει οπτικά το ίδιο με τη διαφορά ότι πλέον είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από την προηγούμενη σειρά.

Οι ουσιαστικές διαφοροποιήσεις έρχονται στο εσωτερικό αφού η HP θα διαθέτει το Revolve 810 G2 με τέταρτης γενιάς επεξεργαστές Core i3, i5 και i7 της Intel. Μάλιστα το κορυφαίο μοντέλο της νέας σειράς θα διαθέτει τον επεξεργαστή Intel Core i7 4600U χρονισμένο στα 2,1GHz. Η ανάλυση της περιστρεφόμενης οθόνης έχει διατηρηθεί στα 1366 x 768 pixels. Για την αποθήκευση δεδομένων έχει διατηρηθεί η επιλογή δίσκων SSD χωρητικότητας έως 256GB.

Επίσης, η σειρά θα συνοδεύεται από αναβαθμισμένη πένα για την περιστρεφόμενη οθόνη, όταν αυτή λειτουργεί σαν ταμπλέτα. Η νέα πένα χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη ακρίβεια, χωρίς ωστόσο να έχει προβλεφθεί χώρος για την αποθήκευσή της, όταν αυτή δεν χρησιμοποιείται.

Η σειρά HP 810 EliteBook Revolve διατηρεί τις προδιαγραφές ανθεκτικότητας MIL-STG 810G, ενσωματώνει αδιάβροχο πληκτρολόγιο και επικάλυψη Gorilla glass στην οθόνη. Επιπλέον, η HP προσφέρει προαιρετικά συνδεσιμότητα LTE και μνήμη που μπορεί να ανέλθει στα 12GB, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη.

Προτεινόμενα για εσάς