Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Και τυπικά «κόκκινος διάβολος» ο Μάτα

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 23:53
UPD:26/01/2014 22:54
REUTERS/EDDIE KEOGH

Ο Μάτα πέρασε το πρωί της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το βράδυ έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Γιουνάιτεντ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Χουάν Μάτα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε απόψε με τον Ισπανό διεθνή να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινώνεται επίσημα η απόκτησή του από τους «μπέμπηδες».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» απέφυγαν να γνωστοποιήσουν στο κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα το χρονικό διάστημα του συμβολαίου τους με τον πρώην παίκτη της Τσέλσι. Ωστόσο, ανακοίνωσαν το ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά του, που είναι 37.1 εκ. λίρες, καθιστώντας τη μεταγραφή ως την πιο ακριβή στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Μάτα πέρασε το πρωί της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το βράδυ έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Γιουνάιτεντ. Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του: «Πέρασα όμορφα στην Τσέλσι, αλλά είχε έρθει η στιγμή για μια αλλαγή. Για μένα η Γιουνάιτεντ είναι το τέλειο μέρος και είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι μέλος του νέου κύκλου που έχει μπει ο σύλλογος. Έχω πολλούς φίλους στη Τσέλσι, παραμένει τεράστια ομάδα, όμως δεν μπορείς να απορρίψεις την ευκαιρία να αγωνιστείς στη Γιουνάιτεντ. Ανυπομονώ να βοηθήσω και να κάνουμε την ομάδα πετυχημένη τα προσεχή χρόνια».

Το σχόλιο του προπονητή των «μπέμπηδων», Ντέιβιντ Μόιες, ήταν το ακόλουθο: «Αποκτήσαμε έναν από τους κορυφαίους πλέι μέικερ του κόσμου και είναι μεγάλη ευτυχία που ανήκει πλέον στην ομάδα μας. Πρόσφερε πολλά στην Τσέλσι και ήταν μέρος των επιτυχιών του συλλόγου. Έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο πολύ ήθελε να έρθει στην ομάδα. Οι οπαδοί μας ήδη τον θαυμάζουν και είμαι σίγουρος πως θα είναι χαρούμενοι που θα τον βλέπουν να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στην Κάρντιφ».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις