Ιταλία: «Επτάψυχη» η Γιουβέντους

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 23:36
UPD:26/01/2014 22:59
EPA/ALESSANDRO DI MEO

Στο 60΄ ο Φερνάντο Γιορέντε βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και χάρισε στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), γεγονός που εφόσον εκμεταλλευτεί αύριο το μεσημέρι η Ρόμα (παίζει εκτός με τη Βερόνα) θα πλησιάσει στους 6 βαθμούς από την κορυφή.

A- A A+

Αρνείται να χάσει η Γιουβέντους στη Serie A. Αν και με 10 παίκτες από το 24΄ η πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος πήρε ισοπαλία στο «Ολύμπικο» από τη Λάτσιο (1-1), στο πιο μεγάλο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής.

Η αποβολή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στο 24ο λεπτό και το άνοιγμα του σκορ τρία λεπτά αργότερα από τους «λατσιάλι» με το πέναλτι του Καντρέβα δε «λύγισαν» τη «γηραιά κυρία». Στο 60΄ ο Φερνάντο Γιορέντε βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και χάρισε στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), γεγονός που εφόσον εκμεταλλευτεί αύριο το μεσημέρι η Ρόμα (παίζει εκτός με τη Βερόνα) θα πλησιάσει στους 6 βαθμούς από την κορυφή.

Νωρίτερα ο Ραούλ Αλμπιόλ έσωσε την παρτίδα για τη Νάπολι, η οποία παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλίας στην Κιέβο (1-1). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το Σάρντο στο 18΄. αλλά δύο λεπτά πριν το 90΄ ο Ισπανός αμυντικός έφερε το ματς στα ίσια. Η Φιορεντίνα, που υποδέχεται αύριο τη Τζένοα στο «Αρτέμιο Φράνκι» έχει την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσει στους 4 βαθμούς τους «παρτενοπέι», που βρίσκονται στην 3η θέση (απευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις