Αθανασάκης: Προφανώς, ο κ. Δούκας θα αγοράσει λιγότερο πετρέλαιο

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2004 18:46
UPD:18:48
A- A A+

«Προφανώς, ο κ. Δούκας θα αγοράσει φέτος λιγότερο πετρέλαιο θέρμανσης για την οικογένειά του και το ίδιο έχει ζητήσει να κάνουν και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης, για να επιβεβαιωθούν οι οικονομικές τους θεωρίες».

Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Πέτρου Δούκα, στη Βουλή για τις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/10/22/972384.htm .

«Ο κ. Δούκας», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, «ανέλαβε σήμερα να εξηγήσει πως σκέφτεται η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της καθημερινότητας και κατάφερε να δείξει πόση σχέση έχει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τα προβλήματα του κόσμου».

Και ο κ. Αθανασάκης προσθέτει αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Με τέτοιες απόψεις σχεδιάζεται η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Αν στο τέλος “σηκωθούν και οι πέτρες”, ο κ. Δούκας και η κυβέρνηση θα αναρωτιούνται τι συνέβη, και βεβαίως, θα τους φταίει και πάλι το ... ΠΑΣΟΚ».

Όσον αφορά, τέλος, τη νεότερη διευκρινιστική δήλωσή του κ. υφυπουργού http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/10/22/972454.htm , «αυτή είναι αντάξια της πρώτης», συμπληρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή