Δύο συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική στη Θεσσαλονίκη

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 18:50
UPD:19:01
FOSPHOTOS/Angeliki Panagiotou

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε έξι σπίτια (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής που διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε έξι σπίτια. Στο σπίτι του ενός βρέθηκε μια σιδερογροθιά, ενώ στο σπίτι του δεύτερου ξύλινο τόξο και βέλος με μεταλλική αιχμή, ξύλινο ρόπαλο με μεταλλικό καρφί, αυτοσχέδιο ξίφος με μεταλλική λάμα, δύο μαχαίρια, εκ των οποίων το ένα πολεμικό, καθώς και μία αυτοσχέδια κροτίδα.

Στην ΕΛ.ΑΣ έχει σημάνει συναγερμός μετά την επανεμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού μέσω βίντεο και επιστολής στην ιστοσελίδα Indymedia. Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση έχει επικηρύξει τους Χριστόδουλο Ξηρό, Νικόλαο Μαζιώτη, Παναγιώτα Ρούπα, καθώς και τους άγνωστους δράστες που συμμετείχαν στη διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο, προσφέροντας χρηματική αμοιβή τεσσάρων εκατ. ευρώ για την παροχή στοιχείων και πληροφοριών που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

Βάσει Κοινής Υπουργικής Απόφασης του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, καθορίζεται συγκεκριμένα αμοιβή ενός εκατ. ευρώ για καθεμία από τις παραπάνω περιπτώσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή