Επίσημο το διαζύγιο του ΠΑΣ με Τσιώλη

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 17:59
UPD:18:01
Icon/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Σάκης Τσιώλης (φωτ. αρχείου) υπέβαλε την παραίτησή του και αποτελεί παρελθόν μετά από μόλις δυόμιση μήνες στον πάγκο του «Αγιαξ της Ηπείρου».

A- A A+

Ανακοινώθηκε και τυπικά από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η λύση της συνεργασίας της με τον Σάκη Τσιώλη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του και αποτελεί παρελθόν μετά από μόλις δυόμιση μήνες στον πάγκο του «Αγιαξ της Ηπείρου», καθώς είχε αναλάβει καθήκοντα στις 5 Νοεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Σάββα Παντελίδη.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Τσιώλης διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ζητά από τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Χριστοβασίλη, την άμεση μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, επισημαίνοντας ότι αιτία της αποχώρησής του είναι τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα (τρεις σερί ήττες, οι δύο εντός έδρας από Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή και η συντριβή από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη).

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η παραίτησή μου έχει να κάνει μόνο με την γενική αγωνιστική εικόνα της ομάδας, την ευθύνη της οποίας έχει πάντα ο προπονητής. Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί στο εξής, πέραν των όσων δηλώνω σήμερα, θα είναι εκ του πονηρού και σκοπό θα έχει να βλάψει την ομάδα» υπογραμμίζεται –μεταξύ άλλων- στη δήλωση του 55χρονου προπονητή, ο οποίος διευκρίνισε ότι «οι φήμες που διαδίδονται τις τελευταίες μέρες, είτε περί συγκεκριμένων απαιτήσεών μου για μεταγραφές, είτε για προβλήματα που έχω με πρόσωπα της ομάδας, δεν ισχύουν».

Η ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί, επίσης, κοινή δήλωση των αρχηγών της ομάδας, Γιώργου Ντάσιου, Αλέξη Μιχαήλ, Θέμη Τζημόπουλου και Άντι Λίλα, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τον πρώην -πλέον- προπονητή τους, ως έναν πραγματικό δάσκαλο. «Ο κ. Τσιώλης είναι από τους καλύτερους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα μας και ένας πραγματικός δάσκαλος, αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα, που δεν ήταν αυτά που όλοι περιμέναμε, τον ανάγκασαν να παραιτηθεί αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη, ακόμη και αυτή που αναλογεί σε εμάς», αναφέρεται –μεταξύ άλλων- στη δήλωσή τους.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις