NBA: Μια ομάδα μόνος του ο Ντουράντ

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 11:33
UPD:11:39
USA Today Sports/Mark D. Smith

Με έναν εκπληκτικό Κέβιν Ντουράντ στη σύνθεσή της, η Θάντερ νίκησε με 105-97 το Πόρτλαντ και προσπέρασε την ομάδα του Τέρι Στοτς στη βορειοδυτική περιφέρεια, ανεβαίνοντας αυτή στην πρώτη θέση.

A- A A+

Η δυτική περιφέρεια στο NBA είναι πολύ «ζόρικη» ακόμη και για τις καλύτερες ομάδες, όπως εν προκειμένω το φετινό Πόρτλαντ...

Οι Μπλέιζερς ξεκίνησαν εντυπωσιακά την εκτός έδρας περιοδεία τους στη Δύση παίρνοντας μεγάλες νίκες στις έδρες του Σαν Αντόνιο και του Ντάλας, αλλά ήταν λογικό ότι παίζοντας σχεδόν κάθε μέρα δεν μπορούσαν να έχουν τις δυνάμεις για ανάλογη συνέχεια.

Έτσι, τη χθεσινή ήττα στο Χιούστον ακολούθησε σήμερα άλλη μία, στην Οκλαχόμα. Με έναν εκπληκτικό Κέβιν Ντουράντ στη σύνθεσή της, η Θάντερ νίκησε με 105-97 το Πόρτλαντ και προσπέρασε την ομάδα του Τέρι Στοτς στη βορειοδυτική περιφέρεια, ανεβαίνοντας αυτή στην πρώτη θέση. Ο φόργουορντ των γηπεδούχων σκόραρε 46 πόντους, καταγράφοντας +30 πόντους για όγδοο συνεχές παιχνίδι. 

NBA

Στο Μαϊάμι, η Χιτ νίκησε 93-86 τους Σέλτικς αν και τρία λεπτά πριν το τέλος κυνηγούσε στο σκορ τους «Κέλτες». Ο Λεμπρόν Τζέιμς πέτυχε 11 από τους 29 πόντους του στην τέταρτη περίοδο για τους πρωταθλητές, που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Ντουέιν Ουέιντ, ενώ οκτώ νίκες στα τελευταία εννέα παιχνίδια συμπλήρωσε το Μπρούκλιν, επικρατώντας με 101-90 του Ορλάντο.

Τα αποτελέσματα:

  • Μπρούκλιν-Ορλάντο            101-90
  • Μαϊάμι-Βοστόνη                     93-86
  • Νέα Ορλεάνη-Σακραμέντο    97-114
  • Οκλαχόμα-Πόρτλαντ            105-97
  • Γιούτα-Μινεσότα                     97-112

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις