Κινητοποιήσεις αγροτών και στην Πελοπόννησο

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 15:57
UPD:16:08
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τον νέο τρόπο φορολόγησής τους ξεκινούν και οι αγρότες της Αργολίδας και της Αρκαδίας. 

Συγκεκριμένα, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδος καλεί όλα τα μέλη του και όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αύριο στις 10:30 το πρωί, στην πλατεία της Αγίας Τριάδας Μιδέας.

Οι αγρότες θα συγκεντρωθούν εκεί με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε μπλόκο στην εθνική οδό ή θα αρκεστούν σε μια αυτοκινητοπορεία σε Άργος και Ναύπλιο.

Εξάλλου, η ΠΑΣΥ οργανώνει την Παρασκευή στις 11:00 παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΟΥ και σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι έρχονται αντιμέτωποι με τη νέα, πιο άγρια, ληστρική πολιτική της Ε.Ε. και της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, που στόχο έχουν να τους οδηγήσουν άμεσα και βίαια στη φτώχια, στην εξαθλίωση και στο ξεκλήρισμα».

«Ουσιαστικά αντιμετωπίζουν τους αγρότες ως εν δυνάμει απατεώνες και κλέφτες, αυτοί που φτιάχνουν ληστρικούς νόμους και πολιτικές και αρπάζουν τον κόπο και τον ιδρώτα της αγροτιάς και της εργατιάς, για να αυγαταίνουν τα κέρδη των μονοπωλίων», συμπληρώνει.

Πηγή: ΑΜΠΕ
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή