ΟΛΜΕ: Στάση εργασίας την Πέμπτη για συμπαράσταση στον Παύλο Αντωνόπουλο

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 15:09
UPD:15:14
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

A- A A+

Σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια, καλεί η ΟΛΜΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαγόρευση της συγκέντρωσης που είχε προκηρυχθεί στις 8 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της αντίθεσης με την ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα. 

ΑΔΕΔΥ και ΟΛΜΕ διαμαρτύρονται επίσης για «την αναίτια σύλληψη και παραπομπή σε δίκη του συναδέλφου Παύλου Αντωνόπουλου, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., γιατί συμμετείχε στην απαγορευμένη από την αστυνομία συγκέντρωση και για αντίσταση κατά της αρχής» και ζητούν την αθώωσή του.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, «ο αυταρχισμός της κυβέρνησης συνεχίστηκε και στις 11 Ιανουαρίου με την απαγόρευση συγκέντρωσης των εκπαιδευτικών της ΟΛΜΕ και των υπό διαθεσιμότητα σχολικών φυλάκων και με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του εκπαιδευτικού και μέλους της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρη Καλομοίρη».

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ μετά την αναβολή της δίκης του Παύλου Αντωνόπουλου για την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014, καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση συμπαράστασης την ίδια μέρα και ώρα 10:00 πμ, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτήριο 7).

Ταυτόχρονα, κηρύσσει τρίωρη Παναττική Στάση Εργασίας από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ. για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών, προκειμένου να δοθεί δυνατότητα σε όλους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή