Νέος γύρος στην κόντρα κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ για την απογραφή

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2004 17:26
A- A A+

«Η δήθεν απογραφή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, υπήρξε ένα οργανωμένο σχέδιο, μια οργανωμένη προσπάθεια για τη συνολική παραγραφή των προεκλογικών δεσμεύσεων της Νέας Δημοκρατίας για την συνολική παραγραφή και διαγραφή των πρωθυπουργικών δεσμεύσεων».

Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης με αφορμή την έκθεση εμπειρογνώμονα που δημοσιεύει η εφημερίδα «Τα Νέα».

«Αυτή η δήθεν απογραφή με τις επιπτώσεις, οι οποίες ήδη παρουσιάζονται, αλλά και τις οποίες ήδη υφίσταται η χώρα, έχει υπογραφή. Και έχει την υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και προφανώς του Πρωθυπουργού», τόνισε ο κ. Αθανασάκης.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε για το θέμα στην ανακοίνωση όλων των μελών του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), τα οποία χαρακτηρίζουν το εν λόγω κείμενο ως «χαλκευμένο» http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/10/26/973420.htm .

Σε ερώτηση για το αν τα μέλη του ΣΟΕ προτίθενται να στραφούν με αγωγή κατά της εφημερίδας για το χαλκευμένο –όπως υποστηρίζουν- κείμενο που παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδό της, ο κ. Αντώναρος σχολίασε : «Είναι ένα ανώνυμο κείμενο. Δεν αποδίδεται σε κανέναν. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για την αξιοπιστία μιας εφημερίδας από τη συνολική διάψευση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή