Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2004 07:00
A- A A+

Λίγες νεφώσεις, στις δυτικές και νότιες περιοχές, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας. Ομίχλες θα σημειωθούν το πρωΐ στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές. Ομίχλη κυρίως τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι, τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, προβλέπεται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με πιθανή βροχή προβλέπεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ενώ αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και καταιγίδες, προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Τοπικές ομίχλες το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και στα νότια μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή