Φιορεντίνα: Περνάει από εξετάσεις ο Αντερσον

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 11:19
UPD:11:32
EPA/PETER POWELL

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται από χθες στην Φλωρεντία, προκειμένου να συζητήσει με τους «βιόλα» το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που θα υποβληθεί εντός της ημέρας θα κρίνουν τη μεταγραφή του Άντερσον στην Φιορεντίνα.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται από χθες στην Φλωρεντία, προκειμένου να συζητήσει με τους «βιόλα» το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Στην ιστοσελίδα του συλλόγου αναρτήθηκε φωτογραφία που δείχνει το Βραζιλιάνο να συνομιλεί με τον διευθυντή της Φιορεντίνα, Ντανιέλ Πράντε, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής θα περάσει σήμερα από τα καθιερωμένα ιατρικά κι εργομετρικά τεστ.

Οι άνθρωποι της ομάδας απέφυγαν να μιλήσουν για δανεισμό του παίκτη ή για αγορά του από τους Άγγλους, ωστόσο, ο Άντερσον βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδό του από το «Ολντ Τράφορντ», μετά από 6.5 χρόνια συνεργασίας με τους «μπέμπηδες» (είχε αποκτηθεί το 2007 από την Πόρτο). Εφέτος μετράει μόλις 4 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Ντέιβιντ Μόιες δεν τον εμπιστεύεται τόσο, όσο ο προκάτοχός του, σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις