Η ατζέντα της Πέμπτης

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 08:27
UPD:08:29
A- A A+

- Ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη διάσκεψη για την κοινωνική επιχειρηματικότητα στο Στρασβούργο.

- Επίσκεψη του αντιπροέδρου της ηυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, στην στην Ουάσιγκτον.

9:30 Συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Συζήτηση επί της ενδιάμεσης έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδας για τη νομισματική πολιτική 2013». Στη συνεδρίαση θα παραστεί και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος.

11:00 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης θα παραστεί στην τελετή υπογραφής συμβάσεων συνεργασίας της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ), του ΕΤΕΑΝ και της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA) με τον Ισραηλινό Οργανισμό YOZMA. Οι συμβάσεις θα υπογραφούν στο κτήριο της πλ. Συντάγματος (Νίκης 5-7).

11:00 Συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της εναρκτήριας εκδήλωσης του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, την οποία διοργανώνει το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

12:00 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί διαδοχικά τους νέους Πρέσβεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Πακιστάν Δρ. Saeed Khan Mohmand, του Κατάρ κ. Soltan Bin Saad Soltan Khalaf Al-Moraikhi και της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας κ. Frederic Farid Stephan Fernandez-Coustolle, οι οποίοι θα επιδώσουν τα διαπιστευτήριά τους.

13:00 Ο κ. Χατζηδάκης θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου τον προγραμματισμό του υπουργείου για το 2014.

15:00 O υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης θα συναντηθεί στο υπουργείο Ανάπτυξης (Νίκης 5-7) με τον πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Wolfgang Dold.

17:30 Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης κεντρικός ομιλητής στην Εκδήλωση της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ και του ΚΕΠΕ με θέμα «Ανεργία κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα. Δράσεις για την αντιμετώπισή της. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 17) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή