Στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης και Σανταντέρ

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 00:56
UPD:01:01
REUTERS/JUAN MEDINA
A- A A+

Ατλέτικο Μαδρίτης και Ράσινγκ Σανταντέρ προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης τις Βαλένθια και Αλμερία.

Οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε νίκησαν 2-0 τις «νυχτερίδες» στο «Βιθέντε Καλντερόν» στον αγώνα ρεβάνς, αξιοποιώντας το 1-1 που είχαν αποσπάσει στο «Μεστάγια» την περασμένη εβδομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, αλλά το γκολ του Γκοντίν στο 51΄ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Ατλέτικο, που διασφάλισε τη νίκη και την πρόκριση στους «8» με τον Ραούλ Γκαρσία στο 89΄, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Παρέχο.

Στη δεύτερη αποψινή αναμέτρηση η Αλμερία υποδέχθηκε τη Σανταντέρ, θεωρώντας ότι με το εκτός έδρας 1-1 από τον πρώτο αγώνα είχε εξασφαλίσει την πρόκριση.

Λάθος, το οποίο ο σύλλογος της πριμέρα ντιβισιόν πλήρωσε με τον αποκλεισμό του από ένα συγκρότημα μικρότερης κατηγορίας (Β΄ Εθνική). Ύστερα από ένα «άσφαιρο» πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 65΄ με τον Σανθ και έφτασαν στο τελικό 0-2 με τον Ντουράν στο 79΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις