Αποφασίζουν ανακριτής και εισαγγελέας για τον Δ. Κοντομηνά

Ολοκληρώθηκε η απολογία του επιχειρηματία
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 11:57
UPD:13:16
EUROKINISSI/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Περίπου μιάμιση ώρα διήρκεσε η απολογία του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά στην ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου παρέδωσε στον ανακριτή πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα.

Στο νοσοκομείο μετέβησαν για να λάβουν την απολογία του ο ανακριτής Διαφθοράς Γ. Ανδρεάδης και η επίκουρη εισαγγελέας διαφθοράς Π. Παπανδρέου.

Η απολογία του Δημήτρη Κοντομηνά δεν διήρκησε πολύ εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του και σύμφωνα με πληροφορίες απήντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσε ο ανακριτής.

Ο επιχειρηματίας κατηγορείται για άμεση συνέργεια σε απιστία, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Σημειώνεται ότι η κατηγορία της απάτης έχει απαγγελθεί με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου.

Στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί στην Ευελπίδων διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα προκειμένου να αποφασιστεί εάν ο επιχειρηματίας θα κριθεί προφυλακιστέος ή όχι, απόφαση η οποία θα κοινοποιηθεί στους συνηγόρους του κατηγορουμένου.

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή