Ανεξάρτητοι Έλληνες: Αναταράξεις μετά τις απουσίες στο Εθνικό Συμβούλιο

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 08:02
UPD:08:58
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

A- A A+

Αναταράξεις σημειώνονται στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά τη μη παρουσία βουλευτών του κόμματος στο Εθνικό Συμβούλιο. Μάλιστα ο τομεάρχης εξωτερικών και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ ζήτησε την παραίτηση του Κώστα Γιοβανόπουλου και της Μαρίνας Χρυσοβελώνη από τις θέσεις του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας και του αναπληρωτή του.

Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο δεν προσήλθαν έξι βουλευτές.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις συνεδριάζει σήμερα στις 14.00 η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με πληροφορίες από κοινοβουλευτικά στελέχη των ΑΝΕΛ.

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι οι βουλευτές θα κληθούν να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις τους.

Ο πρόεδρος του κόμματος είπε ότι ο κάθε βουλευτής έχει τη δική του ευθύνη, έκανε λόγο για «παρεξήγηση, γιατί κάποιοι ενημερώθηκαν ότι δεν θα συγκληθεί και κάποιοι ότι θα συγκληθεί» η Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Ελπίζω να είναι όλοι καλών προθέσεων και ότι πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Αν κάποιοι είναι κακών προθέσεων και αν κάποιοι αποδειχθεί ότι αυτό που ήθελαν να κάνουν είναι, σε μια στιγμή που δικαιώνονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, να δημιουργήσουν πρόβλημα, θα αποκεφαλιστούν» κατέληξε.

Π. Χαϊκάλης: Πολιτικά είμαστε νηπιαγωγείο

«Η συνοχή του Κινήματος δεν αγγίζεται», δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος ήταν μεταξύ των επτά βουλευτών που είχαν στείλει επιστολή και είχαν ζητήσει τη σύγκληση της Κ.Ο. του κόμματος πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για να συζητηθούν θέματα πολιτικής στρατηγικής

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα καινούριο Κίνημα που έχει ζωή 1,5 χρόνο και τα άτομα που το αποτελούν δεν έχουν ακόμη πολιτική ωριμότητα.

«Είμαστε ένα νηπιαγωγείο στο οποίο δεν μπορείς να επιβάλλεις ποινές...Μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας θα έχουμε προβλήματα», σημείωσε και απέρριψε κατηγορηματικά τα περί ανταρσίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή