Πόλο: «Κλείδωσε» την πρωτιά στην κανονική περίοδο ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 17:13
UPD:21:49
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του στην Α1 Ανδρών, επικρατώντας με 9-7 της Βουλιαγμένης στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής και εξασφαλίζοντας διαφορά πέντε βαθμών από την ουσιαστικά μοναδική αντίπαλό του στην κούρσα για τον τίτλο. 

Έχοντας τέσσερα γκολ στις πέντε επιθέσεις που πραγματοποίησαν με παίκτη παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 7-2 και πήραν τη διαφορά που ήθελαν για να μην επιτρέψουν στην αντίπαλό τους να επιστρέψει στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος. 

Οι «μπέμπηδες» δέχθηκαν τέσσερα αναπάντητα γκολ στο β΄ οκτάλεπτο, διάστημα στο οποίο οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έθεσαν τις βάσεις για την τελική επικράτηση, με τους φουνταριστούς Κολόμβο και Μουρίκη να κερδίζουν απανωτές αποβολές.

Έτσι η πειραϊκή ομάδα έκανε το 10/10 στο πρωτάθλημα και παραμένει η μοναδική αήττητη, ενώ υποχρέωσε το ΝΟΒ στην πρώτη φετινή ήττα του. Στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ως το 8-7, όμως δεν κατόρθωσαν κάτι καλύτερο καθώς ο Ντόσκας, με πολύ τύχη, έγραψε το τελικό 9-7.

Στις υπόλοιπες συναντήσεις της κατηγορίας, είχαμε: Αργοστόλι-Χίος 11-12, Πανιώνιος-Νηρέας Χαλανδρίου 4-7, Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 6-12, Γλυφάδα-Εθνικός Πειραιά 6-10, Παλαιό Φάληρο-ΠΑΟΚ 5-9. 

Στην Α1 Γυναικών και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Ρέθυμνο-Ολυμπιακός 5-18, Τρίτων Αμαρουσίου-Βουλιαγμένη 7-19, Εθνικός-Νηρέας Χαλανδρίου 7-4, Γλυφάδα-Ηρακλής 10-12.   

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις