Τένις: Δύσκολη κλήρωση για Ναδάλ στο όπεν της Αυστραλίας

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 22:33
UPD:23:22
REUTERS/JOHN SOMMERS II

Ο Ραφαέλ Ναδάλ (φωτ. αρχείου) καλείται να αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Μπέρναρντ Τόμιτς, ο οποίος εμφανίζεται πολύ ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό.

A- A A+

Στα δύσκολα έπεσε ο Ραφαέλ Ναδάλ στο αυστραλιανό όπεν, το πρώτο από τα τέσσερα γκραν σλαμ τουρνουά της χρονιάς, χωρίς ακόμη να χρειαστεί να παίξει...

Η κλήρωση στη διοργάνωση που ξεκινά την προσεχή Δευτέρα είναι αρκετά δύσκολη για τον Ισπανό τενίστα, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος στην εκκίνηση καλείται να αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Μπέρναρντ Τόμιτς, ο οποίος εμφανίζεται πολύ ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό.

Τη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά ο Ναδάλ ενδέχεται να βρει μπροστά του, εφόσον βεβαίως προκριθεί αυτός και οι αντίπαλοί του, τον Γάλλο Γκαέλ Μονφίς, τον Αργεντινό Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο στα προημιτελικά και τον Σκοτσέζο Άντι Μάρεϊ ή τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ στους ημιτελικούς.

Αντίθετα, ο δρόμος του Νόβακ Τζόκοβιτς έως και τους «οκτώ» είναι σαφώς πιο εύκολος, τουλάχιστον θεωρητικά, αφού αν φτάσει ως τα προημιτελικά θα βρει απέναντί του τον Ελβετό Στάνισλας Βαβρίνκα, αν προκριθούν αμφότεροι. Ο Τζόκοβιτς θα ξεκινήσει τη Δευτέρα αντιμετωπίζοντας τον Σλοβάκο Λούκας Λάτσκο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις