Τέσσερις Ιορδανοί οδηγοί απήχθησαν στο Ιράκ

Οι Φιλιππίνες επιβεβαίωσαν την απαγωγή πολίτη τους
Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2004 09:13
A- A A+

Τέσσερις Ιορδανοί οδηγοί φορτηγών απήχθησαν στο Ιράκ, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης ¶σμα Χοντρ, όπως μετέδωσε σήμερα τα ξημερώματα το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο «Πέτρα».

Η Ιορδανή αξιωματούχος, δεν διευκρίνισε την ημερομηνία της απαγωγής τους, αλλά ανέφερε ότι η κυβέρνηση του Αμάν θα επωφεληθεί από την επίσκεψη στην Ιορδανία του ιρακινού πρωθυπουργού Ιγιάντ Αλάουι και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να πετύχει την απελευθέρωση των ομήρων. Ο Αλάουι αναμένεται σήμερα στο Αμάν. Σύμφωνα πάντα με την εκπρόσωπο, δύο άλλοι Ιορδανοί έγιναν στόχος πυρών στην πόλη Ραμάντι της δυτικής Βαγδάτης. «Ένας τραυματίστηκε και ο άλλος κρατείτο για σύντομο διάστημα», πρόσθεσε επικαλούμενη οικείους τους.

Παράλληλα σήμερα στη Μανίλα, η κυβέρνηση των Φιλιππίνων, επιβεβαίωσε την απαγωγή ενός εκ των υπηκόων της που είχε εξαφανιστεί στο Ιράκ. Ο υπουργός Εξωτερικών Αλμπέρτο Ρομίλο, αναφερόμενος στον Φιλιππινέζο όμηρο, είπε ότι πρόκειται για τον λογιστή Ρομπέρτο Ταρονγκόι, 31 ετών, που απήχθη προχθές, Δευτέρα, στη Βαγδάτη. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό ποιοί είναι οι απαγωγείς του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή