Με ντέρμπι συνεχίζεται το Κύπελλο Ελλάδας

Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 11:54
UPD:12:04
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από συνεχείς επιτυχίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και είναι το φαβορί απέναντι στο αρκαδικό συγκρότημα.

A- A A+

Με το «δεύτερο πιάτο» της τρίτης φάσης συνεχίζεται σήμερα και αύριο το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ντέρμπι της παρούσας φάσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από συνεχείς επιτυχίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και είναι το φαβορί απέναντι στο αρκαδικό συγκρότημα, που πάντως τους είχε δυσκολέψει αρκετά στον αγώνα πρωταθλήματος.

Στη χρονικά πρώτη σημερινή αναμέτρηση ο Αιγινιακός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, με τους «κυανέρυθρους» να είναι σαφώς το φαβορί αλλά να πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο, ενώ αύριο θα παίξουν Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας και Ηρακλής-ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη διεξαχθεί οι συναντήσεις ΟΦΗ-Καλλονή (0-1), Παναιτωλικός-Ατρόμητος (0-2), Απόλλων Σμύρνης-Νίκη Βόλου (3-1) και Παναθηναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών (3-0), ενώ οι επαναληπτικοί θα τελεστούν στις 15, 16, 22 και 23 Ιανουαρίου.

Το σημερινό πρόγραμμα:

17:30 Αιγινιακός-Πανιώνιος
20:00 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις