Ολυμπιακός: Ένα μήνα εκτός δράσης ο Πετγουέι

Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014 20:01
UPD:20:07
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Παρά την αγωγή που ακολούθησε ο παίκτης δεν κατέστη δυνατό να αποκατασταθεί η ζημιά που έχει στη μέση του, με αποτέλεσμα μετά τη σημερινή προπόνηση να αποφασοστεί να παραμείνει εκτός δράσης για ένα περίπου μήνα.

A- A A+

Χωρίς τον Μπρεντ Πετγουέι θα πορευτεί για ένα μήνα ο Ολυμπιακός, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση του.

Μετά τον Έισι Λο, ο οποίος θα περάσει σύντομα την πόρτα του χειρουργείου (γόνατο), ένας ακόμη Αμερικανός παίκτης των «ερυθρόλευκων» τίθεται νοκ άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο τραυματισμός του Μπρεντ Πετγουέι στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός, καθώς αγωνίστηκε με ένεση στο ΟΑΚΑ κι έκτοτε δεν κατάφερε να προπονηθεί.

Παρά την αγωγή που ακολούθησε ο παίκτης δεν κατέστη δυνατό να αποκατασταθεί η ζημιά που έχει στη μέση του, με αποτέλεσμα μετά τη σημερινή προπόνηση να αποφασοστεί να παραμείνει εκτός δράσης για ένα περίπου μήνα. Στο διάστημα αυτό θα ακολουθήσει νέο πρόγραμμα θεραπείας, σε συνδυασμό με ασκήσεις ενδυνάμωσης στο σημείο που πονάει, έτσι ώστε να επανέλθει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.

Τα σενάρια περί χειρουργικής επέμβασης στη μέσηδεν επαληθεύτηκαν από την ΚΑΕ, παρά μόνο ότι ο παίκτης θα ακολουθήσει για το συγκεκριμένο διάστημα αγωγή με την ελπίδα να ανταποκριθεί ο οργανισμός και να επανέλθει χωρίς προβλήματα. Ο Ολυμπιακός, πλέον, είναι αναγκασμένος να προχωρήσει στο διάστημα της απουσίας του Αμερικανού με μοναδικό «καθαρόαιμο» πάουερ φόργουορντ το Γιώργο Πρίντεζη. Μένει να φανεί εάν οι άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας θα εξετάσουν το ενδεχόμενο της ενίσχυσης στην θέση «4», ωστόσο, και να γίνει κάτι τέτοιο ο παίκτης που θα αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του Top 16.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις