Δύο νεκροί και 22 τραυματίες από τροχαίο με ΚΤΕΛ στα Μάλγαρα

Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014 18:50
UPD:20:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Άτομα των σωστικών συνεργείων στο λεωφορείο μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε απόσταση τριών περίπου χιλιομέτρων από τα διόδια Νέων Μαλγάρων, όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας έπεσε στο πίσω μέρος σταθμευμένου φορτηγού.

A- A A+

Δύο νεαρές γυναίκες, επιβάτες λεωφορείου ΚΤΕΛ, έχασαν τη ζωή τους, άλλοι 18 τραυματίσθηκαν, η κατάσταση τριών ακόμη κρίνεται σοβαρή όπως σοβαρή κρίνεται και η κατάσταση του οδηγού του λεωφορείου που συγκρούστηκε το απόγευμα της Τρίτης με σταθμευμένο φορτηγό τρία χιλιόμετρα πριν από τα διόδια των Μαλγάρων.

Σύμφωνα με την τροχαία το δυστύχημα συνέβη στις 15:50 στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν  το ΚΤΕΛ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε επάνω σε σταθμευμένο, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, φορτηγό με τουρκικές πινακίδες.

TVSELEO

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι δύο άτυχες γυναίκες που επέβαιναν στο λεωφορείο απεγκλωβίστηκαν από τα σωστικά συνεργεία, που έσπευσαν στο σημείο.

Η πλειονότητα των τραυματιών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι νέοι άνθρωποι, ενώ οι κοπέλες φέρονται να ήταν φοιτήτριες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, από τα οκτώ ασθενοφόρα που έσπευσαν στο σημείο, ενώ ένας από αυτούς διακομίσθηκε στο 424 Στρατιωτικό Θεσσαλονίκης.

Η τροχαία έδωσε και πάλι το δρόμο στην κυκλοφορία.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη, ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

newsroom, naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή