Αδ. Γεωργιάδης: Το 25ευρο μπορεί να μειώσει το «φακελάκι»

Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014 14:53
UPD:14:58
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
A- A A+

Το μέτρο της καταβολής του ποσού των 25 ευρώ για εισαγωγή στα δημόσια νοσοκομεία υπερασπίστηκε ο υπουργός Υγείας, Αδ. Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι είναι κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης να μην αποσύρεται μέτρο χωρίς ισοδύναμο: «θα ήταν σαν να ξηλώναμε το πουλόβερ» είπε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στον Alpha 98,9.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, το 25ευρο μπορεί να μειώσει το «φακελάκι», καθώς, κατά τα λεγόμενά του, «όταν πληρώνεις μια υπηρεσία, απαιτείς κιόλας».

Ο υπουργός Υγείας εξαπέλυσε παράλληλα νέα επίθεση κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένου, σε συνέχεια της «κόντρας» περί οικήματος στην Ικαρία που χτίστηκε με τουριστική επιδότηση.  Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον κ. Καμμένο «κλασικό τέκνο της εποχής της παρακμής», λέγοντας ότι τα «έχει κάνει όλα».  

 Δ. Καρύδης: Να υπάρξει συντονισμός για το «εισιτήριο» των 25 ευρώ

Την ανάγκη να υπάρξει συντονισμένο σχέδιο της κυβέρνησης πάνω στο ζήτημα του «εισιτηρίου» των 25 ευρώ στα νοσοκομεία επεσήμανε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδης, ζητώντας «να αποσυρθεί αυτό που έκανε ο κ. Γεωργιάδης με αυτόν τον αυθαίρετο τρόπο και να γίνει με τον σωστό τρόπο».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι έχει φτάσει η ώρα η πολιτεία να δείξει αλληλεγγύη κι ευαισθησία για κάποιες κοινωνικές ομάδες», ενώ επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στην κυβέρνηση για εθνικούς λόγους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή