Πελέ και... τέλος στον Ολυμπιακό

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013 14:53
UPD:15:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

 Με την προσθήκη του Πελέ έχει κλείσει το ρόστερ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

A- A A+

Η απόκτηση του Πελέ ήταν η πρώτη και τελευταία κίνηση του Ολυμπιακού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα τουλάχιστον με δήλωση του τεχνικού διευθυντή της πειραϊκής ομάδας, Πιερ Ισά.

«Όλοι στον σύλλογο είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το εξαιρετικό υλικό που διαθέτει η ομάδα μας. Με την προσθήκη του Πελέ έχει κλείσει το ρόστερ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή σε αυτό κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου», υπογράμμισε ο Ισά.

«Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα να υπάρχει καλή χημεία, αγάπη και συνοχή μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Είμαστε τυχεροί γιατί στον Ολυμπιακό ζούμε καθημερινά αυτό το κλίμα. Επικεντρωνόμαστε στους αγώνες για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και περιμένουμε τη διπλή γιορτή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ», συμπλήρωσε.

Εν τω μεταξύ, σήμερα πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και ο απολογισμός της τελευταίας χρήσης, ενώ επανεξελέγησαν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, η σύνθεση του οποίου παραμένει ως είχε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις