Η ατζέντα της Τρίτης

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013 09:08
UPD:11:11
A- A A+

10:45 Ο Χορευτικός Όμιλος Ποντίων «Σέρρα» θα ψάλλει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, στα γραφεία του κόμματος (Αγίου Κωνσταντίνου 40).

11:00 Μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων θα πουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη.

11:00 Μουσικοί από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο θα πουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό. Ευχές θα δεχτεί από μέλη της θεραπευτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ».

11:00 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας θα ακούσει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τους μικρούς φιλοξενούμενους του ιδρύματος Χατζηκώνστα στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Πλατεία Ελευθερίας 1, 3ος όροφος).

12.00 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στον Αγ. Ι. Ρέντη. Οι εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ΣΕΚΛΑ).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή